Το 5ο Masterclass Γυναικολογικής Ογκολογίας που διοργανώνει η Ογκολογική Μονάδα και η Β’ Πανεπιστημιακή Γυναικολογική Κλινική με τους καθηγητές Παπαδημητρίου και Βλάχο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Οι περισσότεροι καλεσμένοι και εκπαιδευόμενοι μέσα από τις οθόνες των

υπολογιστών και μόνο με τα προεδρεία στην αίθουσα, γυναικολόγοι, χειρουργοί και ογκολόγοι συνεννοηθήκαμε περίφημα και ανταλλάξαμε γνώση και εμπειρία στους δύσκολους γυναικολογικούς καρκίνους. Ο καλός μου φίλος και δάσκαλος Θόδωρος Πανοσκάλτσης, καθηγητής γυναικολόγος-ογκολόγος μου ζήτησε να μιλήσω και να δείξω video από περιπτώσεις εντερεκτομών σε χειρουργεία για γυναικολογικό καρκίνο. Ένα ιδιαίτερο θέμα καθώς η σωστή αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου γίνεται από τον γυναικολόγο-ογκολόγο αλλά συχνά και με τη βοήθεια γενικού χειρουργού.

Στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ με το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας τμήμα γυναικολογικής ογκολογίας έχουμε άριστη συνεργασία και συνεχώς αλληλοϋποστηριζόμαστε με σκοπό το καλύτερο δυνατό για τις ασθενείς μας.